SCM Goed-gekeurd Alarm


SCM_keurmerk1

SCM Goedgekeurd alarm

Voor een optimale beveiliging voor de auto neemt U een SCM goed gekeurd alarm. Dit alarm voldoet aan alle eisen die de verzerkering eist. Dit alarm kunen wij op locatie voor U inbouwen.

Bij de meeste auto’s is het mogelijk om de orginele handzender te gebruiken voor het alarm. Zo heeft U geen extra kastjes en noodsleutels aan de sleutelbos. Heeft U geen originele afstandbediening dan krijgt U een afstandbedieng bij het alarm. Door de huidige Canbus aansluitingen is dit alarm altijd storingsvrij.

Dit SCM goed gekeurd alarm is opgedeeld in 5 klasse

Klasse 1: Startonderbreker. Er dienen2 blokkeringen aanwezig te zijn. Geen detectie of singalering (vaak vanaf fabriek al goedgekeurd)

Klasse 2: Startonderbreker (klasse 1), Detectie en singalering. Sirene. Deuren, motorkap en kofferbak zijn beveiligd.  Ruimtelijk beveiliging in de auto.

Klasse 3: Startonderbreker (klasse 1), Detectie en singalering. Noodstroomsirene. Deuren, motorkap en kofferbak zijn beveiligd.  Ruimtelijk beveiliging in de auto. En uitgebreid met een heilingshoekdetectie.

Klasse 4: Systeem dat de positie van de auto bepaald en kan doorgeven aan een meldkamer in combinatie met klasse1, klasse2 of klasse 3.

Klasse 5: Systeem dat de positie van de auto bepaald en kan doorgeven aan een meldkamer. Dit diend te gebeuren zodra het alarm van de auto afgaat. Is alleen mogelijk in combinatie met klasse 3.

Heeft U vragen of wilt U een offerte hebben voor inbouw van een alarm? Neem dan contact met ons en wij staan U graag te woord


Gerelateerde artikelen:


Over de auteur:

Mijn naam is Stephan Roseleur, eigenaar van roseleurinbouw.nl en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Adresgegevens

Roseleur Mobiele Inbouw

Spinel 63

2651 RV Berkel en Rodenrijs

06-30490857

Email: info@roseleurinbouw.nl